• Bel ons: +31-629078872

  Direct een aannemer aan de lijn!
  info@bouwbedrijfbotti.nl

 • Badkamers- Toilet

 • Laat uw badkamer en sanitair plaatsen door Bouwbedrijf Botti

   

  Wanneer u een nieuwe badkamer wilt, schakelt u Bouwbedrijf Botti in. Wij kunnen bij u een nieuwe badkamer en ander sanitair plaatsen, waarbij u verzekerd bent van deskundig vakwerk en een goede afwerking.

  U bent altijd tevreden met de diensten van Bouwbedrijf Botti. Wij zorgen ervoor dat ieder probleem wordt opgelost en gaan pas weg als u tevreden bent. Daarnaast vindt u bij ons ook nog eens de meeste voordelige prijzen. Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Installatie, renovatie en verbouwingen.

  U kunt ons niet alleen inschakelen om badkamers en ander sanitair te plaatsen, wij zorgen ook voor de verbouwing, reparatie of renovatie van badkamers. Als het op badkamers aankomt, bent u bij Bouwbedrijf Botti aan het juiste adres!

  Daarnaast leveren wij een uitgebreid dienstenpakket voor alle werkzaamheden in en rond uw huis, zoals tegel- en stucwerk, keukens, dakkapellen, dakramen en timmerwerken. Voor meer informatie over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

  Bouwbedrijf Botti heeft de afgelopen 16 jaar honderden projecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Bouwbedrijf Botti voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!