Diensten

Wat doen we

Bouwbedrijf Botti is een allround aannemersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor Aanbouwen, verbouwingen en renovaties tot aan complete realisaties. Voor alle belangrijke specialisaties in bouw hebben wij opgeleide vakmensen met veel ervaring. Voor u betekent dit een betrokken bouwteam en specialistische deskundigheid, in elke fase van het bouwtraject..

Aanbouwen

U wilt uw huis uitbreiden door middel van een aanbouw? Bouwbedrijf Botti is de aannemer met jarenlange ervaring in aanbouwwerkzaamheden. Wij bouwen op traditionele wijze altijd maatwerk.

Verbouwen

Wat u ook wilt laten doen aan uw huis, wij kunnen het! Bouwbedrijf Botti is een alleskunner onder de aannemers die garant staat voor kwalitatief hoogstaand werk. U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende bouwprojecten en werkzaamheden in en rondom het huis.

Renoveren

Voor professionele renovatiewerkzaamheden moet u bij Bouwbedrijf Botti zijn.  Of het nu om een keukenrenovatie gaat, een badkamerrenovatie, of dat u uw hele huis wilt opknappen, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen bij elke stap van het proces.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek? Je kunt ons ook bellen, dan plannen we direct een afspraak in.

Altijd geheel vrijblijvend een offerte op maat!

reviews google

Gino Botti heeft bij ons in Amsterdam een uitbouw gerealiseerd. Zeer goed gedaan. Betrouwbaar en kundig. De communicatie verliep uitstekend. Kortom; een aanrader!

Joep wessing

Google review

Botti heeft bij mij een combinatie van een uitbouw en terrasvergroting uitgevoerd: een complexe klus met een verbluffend mooi eindresultaat. Het project liep iets uit en er was wat nawerk, maar Botti zorgt dat alles echt af is en de klant tevreden.

Rob van Oostveen

Google review

Bouwbedrijf Botti heeft bij ons in Almere een aanbouw gerealiseerd. Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop. Duidelijke afspraken, goede communicatie en vooral fijne collega´s

Walter Kielholtz

Google review