• Bel ons: +31-629078872

  Direct een aannemer aan de lijn!
  info@bouwbedrijfbotti.nl

 • Loodgieterswerk

 • Onder loodgieterswerkzaamheden verstaan wij het aanleggen van binnen- en buitenrioleringen, het aanleggen van gas- en waterleidingen, het leveren en monteren van sanitair, het aanbrengen van dakbedekking, zink en koperwerkzaamheden.

  Er worden steeds meer eisen gesteld aan de materiaalkeuze voor de aanleg van riolering, water- en gasleidingen. In overleg met ons wordt een keuze gemaakt uit het assortiment van leidingsystemen. In de meeste gevallen zal de riolering uitgevoerd worden in PVC.  Vooral in nieuwbouwprojecten wordt de riolering steeds vaker uitgevoerd in polyetheen leidingen.

  Ook in het materiaalgebruik voor water- en gasleidingen zijn de laatste jaren  veel ontwikkelingen. Wilt u een ander produkt toepassen dan koper, kunnen wij u een kunststof leidingsysteem aanbieden. 

  Bij ons bent u gewaarborgt van een goede installatie. Alle leidingen worden door ons op dichtheid gecontroleerd. Wij zijn op de hoogte van de geldende normen en voorschriften om een veilige en betrouwbare installatie te monteren.

  Bouwbedrijf Botti heeft de afgelopen 16 jaar honderden projecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Bouwbedrijf Botti voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!