Over ons

Welkom bij Bouwbedrijf botti

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de bouwsector, startte Gino Botti in 2000 met het huidige aannemersbedrijf. Het resultaat is een gerenommeerd en vakbekwaam aannemersbedrijf met kleine en grote klanten in zowel de particuliere als zakelijke sector. Als gecertificeerd leerbedrijf bieden we bovendien leerlingen de kans om kennis en ervaring bij ons op te doen. 

Bouwbedrijf Botti is vandaag de dag een allround aannemersbedrijf waar u voor diverse opdrachten op het gebied van aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud terecht kunt. Kom gerust eens kennismaken met ons enthousiaste en professionele team!.

Bouwbedrijf Botti heeft zich in de loop der jaren steeds meer gespecialiseerd in het realiseren van aanbouwen in combinatie met totaalrenovaties van woningen. Bouwbedrijf Botti staat voor kwalitatief hoogwaardige aanbouwen voor een concurrerende prijs. De aanbouwen worden traditioneel in het werk gemaakt volgens opgegeven constructies en tekeningen die we desgewenst ook kunnen aanleveren via een tekenbureau waar we mee samenwerken. 

Tot slot vinden wij dat je op een aannemer moet kunnen vertrouwen. Betrouwbaarheid en veiligheid staan daarom centraal bij Bouwbedrijf Botti.

Onze kernwaarde

Als professioneel en toegankelijk bouwbedrijf heeft Bouwbedrijf Botti als missie om de best mogelijke partner te zijn, of het nu gaat om samenwerking met grotere opdrachtgevers, of om de woningeigenaar die ons benaderd. Onze kernwaarden zijn dan ook altijd leidend in onze werkwijze

Goede Service

De samenwerking tussen u en ons blijft het gehele project duidelijk en persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om u snel te voorzien van advies als u dat nodig heeft.

Betrouwbaar

Wij vinden het belangrijk dat u als klant ons kan vertrouwen. Dit vertrouwen willen we opbouwen door soepele communicatie met u en het project met kwaliteit te realiseren is.

Vakkundig Team

Wij hebben een vakkundig team in huis met ieder zijn eigen kwaliteiten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat elk project met de hoogste haalbare kwaliteit wordt gerealiseerd.

Creatieve oplossingen

U staat er bij ons als klant nooit alleen voor. Wij denken graag met u mee en geven u graag advies over allerlei zaken die zich voordoen. Samen komen we tot uw droomproject.

Duurzaam

In alles wat wij doen zijn wij gericht op het creëren van duurzame oplossingen en lange-termijn oplossingen. Hiermee is duurzaamheid voor ons niet alleen een kernwaarde, maar ook bepalend voor onze volledige werkwijze, communicatie en bedrijfscultuur.

Proactief

Wij blikken altijd vooruit, behouden het overzicht en zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en bouwkundige oplossingen om hen zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen en ontzorgen in alle facetten rondom het project.

reviews google

Gino Botti heeft bij ons in Amsterdam een uitbouw gerealiseerd. Zeer goed gedaan. Betrouwbaar en kundig. De communicatie verliep uitstekend. Kortom; een aanrader!

Joep wessing

Google review

Botti heeft bij mij een combinatie van een uitbouw en terrasvergroting uitgevoerd: een complexe klus met een verbluffend mooi eindresultaat. Het project liep iets uit en er was wat nawerk, maar Botti zorgt dat alles echt af is en de klant tevreden.

Rob van Oostveen

Google review

Bouwbedrijf Botti heeft bij ons in Almere een aanbouw gerealiseerd. Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop. Duidelijke afspraken, goede communicatie en vooral fijne collega´s

Walter Kielholtz

Google review