• Bel ons: +31-629078872

  Direct een aannemer aan de lijn!
  info@bouwbedrijfbotti.nl

 • Renovatie

 • Heeft u renovatie- of onderhoudsplannen voor uw woonhuis of bedrijfspand en wilt u de mogelijkheden bespreken?

  Bouwbedrijf Botti komt graag in contact met u. Uiteraard is elk bouwwerk onderhevig aan verval. Het kan zijn dat de vloer nodig aan vervanging toe is of dat het houtwerk gaat rotten. Onderhoud en renovatie is in zulke gevallen van wezenlijk belang als de woning haar waarde wil behouden.

  Wij nemen u mee in het hele proces en brengen u op de hoogte van alle werkzaamheden. Hierdoor worden ook de prijs en kwaliteit inzichtelijk. Wij hebben de juiste vakkennis in huis om uw renovatie klus te klaren. Voor zowel bedrijfspanden als woonhuizen kunt u ons om hulp vragen. Verder kunnen wij ook historische panden restaureren. Wij werken met veel liefde en kennis aan uw pand. Uw opdracht is daarom in goede handen bij ons. .

  Bouwbedrijf Botti heeft de afgelopen 16 jaar honderden projecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Bouwbedrijf Botti voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!