• Bel ons: +31-629078872

  Direct een aannemer aan de lijn!
  info@bouwbedrijfbotti.nl

 • Stuk- Schilderwerk

 • Dankzij de veelzijdigheid van Bouwbedrijf Botti uit de regio Almere kunt u voor allerlei soorten schilderwerk bij ons terecht. Zowel voor projecten binnenshuis als buitenshuis kunt u een erkende schilder inschakelen.

  Onze diensten:

  ➤ Binnen-, buiten- en winterschilderwerk
  ➤ Glaswerk
  ➤ Behangwerk / glasvezelbehang
  ➤ Stucwerk
  ➤ Onderhoud, renovatie en restauratie

  Schilderen is een secure en tijdrovende bezigheid waar niet iedereen tijd voor heeft of goed in is. In dat geval kunt u een vakkundige schilder inschakelen, om u werk uit handen te nemen. De schilder werkt uiterst nauwkeurig, uiteraard met de beste verf en uitstekend materiaal. Voor topkwaliteit schilderwerk tegen aantrekkelijke prijzen schakelt u Bouwbedrijf Botti in.

  Ook onze stukadoors zijn in het bezit van een stukadoor vakdiploma en tenminste 4 jaar ervaring. U kunt van ons verwachten zowel binnen als buiten stukwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het stuken van muren, plafonds, constructiewerkzaamheden met of zonder gebruik te maken van gipsplaten. Talloze soorten ornamenten, plafonds stucwerk en renovatiewerk aan muren en buitengevels behoren tot ons vakwerk.

  Bouwbedrijf Botti heeft de afgelopen 16 jaar honderden projecten met succes afgerond. Ervaring, vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje onze projecten. Wilt u weten wat Bouwbedrijf Botti voor uw kan betekenen? Vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een offerte op maat!